Ljepota i Zdravlje
PočetnaOglasiO namaKontakt

Ženske frizure koje bh. frizeri preporučuju za novogodišnju noć

Ljepota Zdravlje
Kategorija Frizerski saloni
September 28, 2020
Ženske frizure koje bh. frizeri preporučuju za novogodišnju noć

U novogodišnjoj noći svi žele najljepše izgledati, a na nedavno održanoj reviji frizura zeničkih frizera razgovarali smo s njima o najboljim ženskim frizurama za novogodišnju noć te kako tretirati kosu dan nakon novogodišnjeg slavlja.

Na reviji frizura u Zenici zenički frizeri pokazali su istinska umjetnička djela, ali i frizure za svaki dan. U razgovoru za Klix.ba vlasnica Hair salona “Di” Dijana Grgić govori kako su uvijek “in” lagane frizure, ali da dodaci i šminka upotpunjuju glamuroznost.

“Za najluđu noć u godini moja preporuka je ono što je ono što je već neko vrijeme aktuelno, a to su opuštenije i ležernije frizure. Veći akcenat je na make up-u koji mora biti dosta glamurozan, a frizure koje bi izdvojila su lagani valovi, poludignuta kosa, a kada su punđe u pitanju, bitno je da budu što ležernije”, govori Dijana.

Dodala je da su veliki trend ove godine detalji za kose kao što su šnale, rajfovi i trake koje daju svečani izgled frizuri koja će drugačije izgledati. Ono što je najbitnije jeste i izdržljivost frizure u najluđoj noći zbog čega Dijana savjetuje korištenje određenih proizvoda koji odgovaraju tipu kose.

“U većini slučajeva to je feksibilni lak s kojim se ne dobije ukočena frizera već ona koja će u svakom trenutku izgledati prirodno i lepršavo, osim ako frizura sama ne zahtjeva baš neki strong lak za kosu, a sjaj na kraju daje izgled izdrave i sjajne kose”, dodaje naša sagovornica.

Na kraju je naglasila da je nakon novogodišnje noći kosu potrebno lijepo istretirati proizvodima koje je preporučio frizer s obzirom da je svaki tip kose drugačiji i samim tim zahtijeva individualni pristup kada je kosa u pitanju.=


Reklama

Ovdje može da bude i vaša reklama.

  • Velika posjećenost
  • Zagarantovan uspjeh
  • Ne uključuje mobilnu verziju
Opširnije

Slične objave

Brazilski keratin u Frizerskom salonu MD Tuzla
March 22, 2021

Mjesto za vašu reklamu

Ukoliko želite da se vaša reklama nađe ovdje, kontaktirajte nas.
Opširnije
© 2021, Sva prava zadržana.

Brzi pristup

OglašavanjeInfoKontakt

Sponzori

Društvene mreže