Ljepota i Zdravlje
PočetnaOglasiO namaKontakt

Učenici Srednje muzičke škole pjesmom uljepšali praznike u staračkom domu

Ljepota Zdravlje
Kategorija Starački domovi
October 02, 2020
Učenici Srednje muzičke škole pjesmom uljepšali praznike u staračkom domu

Starački dom u Nedžarićima danas su posjetili učenici Srednje muzičke škole Sarajevo te su štićenike počastili malim koncertom i poželjeli im sretne predstojeće praznike.

Ideja o koncertu zasnovana je na želji da posjete ljude koji borave u ovom domu i s njima podijele radost praznika. U posjeti je bilo 15 djece, a njihov nastavnik klarineta Emir Brkić kazao nam je kako su sva djeca oduševljena ovom akcijom i kako su jedva čekali da koncert započne.

“Koncert je organizovan u sklopu društveno korisnog rada za prve razrede, što je program koji je pokrenut ove godine. Kolegica Lejla Šehić i ja vodimo ovu sekciju te smo zajedno došli na ideju da odvedemo djecu da naprave ovaj koncert”, objašnjava Brkić.

Koncert je počeo u 11 sati, a trajao je jedan sat.

“Iskreno sam se iznenadio koliko su se učenici predali cijeloj ovoj akciji, ulagali su sve svoje slobodno vrijeme u probe… Sredili su se, danas su stavili i kapice. Jedva su čekali početak. Nakon ovog koncerta imamo u planu posjetiti i Dječiji dom Bjelave, a u drugom polugodištu spremamo koncert koji ćemo pokloniti Sarajevu i građanima. Zvat će se ‘Dobrodošlo proljeće’”, zaključuje Brkić i dodaje kako škola za 2020. godinu planira još mnoge projekte.


Reklama

Ovdje može da bude i vaša reklama.

  • Velika posjećenost
  • Zagarantovan uspjeh
  • Ne uključuje mobilnu verziju
Opširnije

Slične objave

Novo Novo Novo u Tuzli Kućna njega Bona Fide
March 03, 2021

Mjesto za vašu reklamu

Ukoliko želite da se vaša reklama nađe ovdje, kontaktirajte nas.
Opširnije
© 2021, Sva prava zadržana.

Brzi pristup

OglašavanjeInfoKontakt

Sponzori

Društvene mreže