Ljepota i Zdravlje
PočetnaOglasiO namaKontakt

Olaplex njega kose u salonu "Nur" Orašje

Ljepota Zdravlje
Kategorija Frizerski saloni
January 20, 2021
Olaplex njega kose u salonu "Nur" Orašje

Olaplex je jedan od najpopularnijih tretmana za kosu koji je dubinski obnavlja i vraća joj sjaj i zdravlje. Kemijskim žargonom, radi se o multiplikatoru kemijskih veza koji pomaže obnoviti kosu, a istovremeno sprječava nastajanje novih oštećenja prilikom kemijskih procesa poput bojanja ili posvjetljivanja kose.

Olaplex njega kose u salonu "Nur" Orašje
Olaplex njega kose u salonu Nur Orašje

Bojanje, peglanje, kovrčanje, feniranje – svi ti postupci uništavaju i slabe našu kosu, a Olaplex tretman je dubinski obnavlja i vraća u zdravo stanje. Sam tretman se može izvoditi na dva načina primjene: samostalno za dubinsku regenraciju kose ili dodavanjem u izbjeljivač kako bi se kosa zaštitila od većih oštećenja.

Važno je napomenuti kako se radi o proizvodima i tretmanu koji je isključivo namijenjen profesionalnoj upotrebi u frizerskim salonima, a potrebno ga je obnavljati svakih 6 sedmica.

Olaplex njega kose u salonu "Nur" Orašje
Olaplex njega kose u salonu Nur Orašje

Ako ste kosu uništavali godinama, ne možete očekivati da će jedan tretman zauvijek riješiti sve vaše probleme. Kao što je potrebno vrijeme da izgubite kile koje ste godinama skupljali, tako je potrebno vrijeme da se obnovi kosa. Već jedan tretman će dati izvrsne rezultate i klijenti stvarno ostanu zapanjeni sa svojom „novom“ kosom, ali ako ne nastavite pravilno njegovati kosu ne možete niti očekivati da će vaša kosa zauvijek biti savršeno zdrava, sjajna i čvrsta. Ako dolazite jednom godišnje kod frizera i jednom napravite tretman, a ostatak godine sustavno uništavate kosu, nemojte očekivati niti da će uz Olaplex imate prekrasnu kosu.

Svoj termin možete zakazati već danas u frizerskom salonu

NUR

Treca ulica broj 56, Orašje

Telefon za rezervacije: 063 / 937 - 127

Instagram

Facebook


Reklama

Ovdje može da bude i vaša reklama.

  • Velika posjećenost
  • Zagarantovan uspjeh
  • Ne uključuje mobilnu verziju
Opširnije

Slične objave

Brazilski keratin u Frizerskom salonu MD Tuzla
March 22, 2021

Mjesto za vašu reklamu

Ukoliko želite da se vaša reklama nađe ovdje, kontaktirajte nas.
Opširnije
© 2021, Sva prava zadržana.

Brzi pristup

OglašavanjeInfoKontakt

Sponzori

Društvene mreže