Ljepota i Zdravlje
PočetnaOglasiO namaKontakt

Laserska epilacija u kozmetičkom salonu "SELMA" Goražde

Ljepota Zdravlje
November 18, 2021
Laserska epilacija u kozmetičkom salonu "SELMA" Goražde

Šta je laserska epilacija?

Epilacija je postupak pri kom se koristi laser, odnosno intenzivan snop svjetlosti, za uklanjanje neželjenih dlačica. Tokom epilacije, laserski zrak prolazi kroz kožu do folikula dlake (do 5-6mm kroz kožu).

Toplota uništava foliku dlake i na taj način inhibira njen ponovni rast. Obično je potrebno nekoliko tretmana ( 4 do 6 ) da bi uklanjanje dlačica bilo potpuno trajno.

Mi garantujemo rezultate!

U našem salonu koristimo lasere najnovije generacije.

laserska epilacija u kozmetickom salonu selma gorazde 1

Koje regije se mogu tretirati ?

Epilacija se najcesce izvodi na rukama, nogama, u predjelu pazuha i lica. Medjutim moguće je tretirati neželjene dlake u skoro svim predjelima kože, osim u predjelu kapaka, zbog blizine oka.

Trajna epilacija je bezbjedan tretman, naročito ako ga izvodi stručno osoblje.

Osim toga, tretman je potpuno bezbolan, i što je najvažnije - daje trajne rezultate!

Da li je za epilaciju potrebna posebna priprema?

Jako je važno da bar 2-3 dana prije epilacije ne bi trebalo da se sunčate, koristite solarijum ili preparate za potamnjivanje kože. Takodje, dlačice ne smijete čupati niti depilirati voskom ili kremom. Regija koju želite da epilirate trebala bi da bude izbrijana (pomoću brijača) dan ranije, Koža treba da bude čista, bez upotrebe šminke i bilo kakvih krema, naročito onih koje u sebi sadrže vitamin A ili voćne kiseline, kako ne bi došlo do iritacije kože. Ukoliko želite da epilirate područje pazuha nemojte nanositi dezodorans prije samog tretmana.

laserska epilacija u kozmetickom salonu selma gorazde 2

Da li je epilacija bolna?

Ne brinite, trajna epilacija nije bolna. Tretmani su mnogo bezbolniji nego što je bio ranijih godina, a taj minimalan osjećaj bola može se porediti sa osjećajem peckanja.

Koliko tretmana je potrebno?

Potrebno je prosječno 4-6 ili 6-8 a hormonalne regije 8-10 tretmana da bi se dlačice zauvijek uklonile. Razlog tome je što u trenutku tretmana, nisu sve dlačice u istoj fazi rasta,a laser uništava samo one dlačice, odnosno njihove folikule, koje su u aktivnoj tj. anagenoj fazi rasta. Anagena faza je jedina faza u kojoj su tretmani efektivni.

laserska epilacija u kozmetickom salonu selma gorazde 3

Šta poslije epilacije?

Poslije epilacije najčešće nije potrebna nikakva posebna njega. Laser maksimalno štedi kožu tako da je pojava crvenila izuzetno rijetka. Ukoliko imate izuzetno osjetljivu kožu pa se prolazno crvenilo ipak pojavi, možete staviti hladnu oblogu desetak minuta. Preporučuje se nanošenje pantenol kreme narednih nekoliko dana, ujutro i uveče.

Bar 3-5 dana nakon epilacije ne smijete se sunčati niti ići u solarijum. Ukoliko se izlažete suncu, obavezno je korišćenje visokog zaštitnog faktora .

Uništene dlačice same ispadaju naredne dvije nedjelje, a epilaciju ćemo ponoviti za 30-tak dana (zavisno od regije koju tretiramo), na isti način i sa istom pripremom kao i prvi put. Što znači - bez depiliranja u međuvremenu. Dok čekate naredni tretman, regiju koju tretiramo brijete ili dlačice uklanjate kremom za depilaciju.

Zašto je epilacija bolja od depilacije voskom?

Epilacija daje vrhunske i dugoročne rezultate. Upotreba voska, bilo toplog ili hladnog, djeluje tako što čupa dlačice iz njihovog korjena.

laserska epilacija u kozmetickom salonu selma gorazde 4

Iako privremeno čini kožu glatkom, to nije trajno rješenje i može izazvati opekotine kao i urastanje dlačica. Osim toga, složićete se da vosak iz topilice nije baš sasvim čisto i higijenski ispravno sredstvo. Lasersko uklanjanje dlaka je najsigurniji i najbezbedniji tretman kojim ćete postići da vaša koža bude savršeno meka i glatka. Iako depilacija košta manje od laserske epilacije, gledajući cijenu pojedinačnog tretmana, depilacija vas na duži rok košta zapravo mnogo više.

laserska epilacija u kozmetickom salonu selma gorazde 5

Za lasersku epilaciju potrebno je svega nekoliko tretmana, što znači da ćete se za par mjeseci zauvjek riješiti dlačica i da nećete imati više nikakvih troškova vezano za njihovo uklanjanje. Za razliku od epilacije, depilaciju voskom ćete morati da plaćate duži vremenski period i to svakog mjeseca. Laserska Epilacija na taj način štedi i vaše vrijeme i vaš novac!.

Svoj termin možete zakazati već danas

Kozmetički salon SELMA

Zaima Imamovića 50, Goražde 📍

Telefon za rezervacije: 062 / 331 - 402 ☎️

Facebook

Instagram


Reklama

Ovdje može da bude i vaša reklama.

  • Velika posjećenost
  • Zagarantovan uspjeh
  • Ne uključuje mobilnu verziju
Opširnije

Slične objave

Ultrazvučna kavitacija u kozemtickom salonu " IRMA" Kakanj
November 15, 2021

Mjesto za vašu reklamu

Ukoliko želite da se vaša reklama nađe ovdje, kontaktirajte nas.
Opširnije
© 2021, Sva prava zadržana.

Brzi pristup

OglašavanjeInfoKontakt

Sponzori

Društvene mreže