PočetnaOglasiO namaKontakt

Botox tretman kose "Red Carpet"

Ljepota Zdravlje
November 18, 2020

Botox za kosu je jedan od najnovijih tretmana za suhu i oštećenu kosu, koji prodire u oštećene dijelove površinskog sloja kose te ju obnavlja, zaglađuje i pruža joj stalnu zaštitu. Botox za kosu djeluje tako da popunjava strukturu kose te ju intenzivno obnavlja u unutrašnjosti vlasi. Navodno ovaj najnoviji tretman daje kosi sjaj i mekoću te ju regenerira i čini snažnijom i otpornijom.

Botox za kosu čini kosu zdravijom. Iskustva pokazuju da botox za kosu može učiniti da kosa kratkoročno izgleda zdravo i njegovano, no u nekim slučajevima korisnice botoxa za kosu primijetile su pogoršanje nakon što su ga prestale koristiti. Ipak, s obzirom na to da je riječ o iznimkama, usudili bismo se reći da je botox za kosu siguran za primjenu i ucinkovit za kvalitetu kose.

Botox tretman kose Red Carpet
Botox tretman kose Red Carpet

Botox za kosu čini kosu sjajnom i mekom – u većini slučajeva ova se tvrdnja pokazala točnom. Nakon primjene botoxa, kosa uistinu izgleda sjajnije nego ranije, no u nekim slučajevima promjene su bile gotovo neprimjetne. Ipak, veliki dio djevojaka oduševljen je učinkom botoxa kada su u pitanju sjaj i mekoća kose.

Botox za kosu sprječava zapetljavanje kose – botox za kosu pokazao se odličnim rješenjem protiv zapetljavanja kose. Ovo je svakako jedna od velikih prednosti ovog tretmana, jer se tako sprječava pucanje vlasi uzrokovano češljanjem zapetljane kose.

Botox tretman kose Red Carpet
Botox tretman kose Red Carpet

Botox za kosu pojačava strukturu kose i daje volumen. Botox za kosu stvara zaštitu te vraća snagu i jakost slaboj, oštećenoj i kemijski tretiranoj kosi, a uz to joj daje masu i volumen.

Instagram

Facebook

Telefon za rezervacije: 061 / 873 - 474

Reklama

Ovdje može da bude i vaša reklama.

  • Velika posjećenost
  • Zagarantovan uspjeh
  • Ne uključuje mobilnu verziju
Opširnije

Slične objave

Tretman SOIN RESTRUCTURANT ET LISSANT i LOTION P50 u salonu ljepote Sensa
December 01, 2020

Mjesto za vašu reklamu

Ukoliko želite da se vaša reklama nađe ovdje, kontaktirajte nas.
Opširnije
© 2020, Sva prava zadržana.

Brzi pristup

OglašavanjeInfoKontakt

Sponzori

Društvene mreže